Butikken vår er drømmefabrikken din

I butikken vår har vi alltid freshe utstillinger av baderomsmøbler og baderomsutstyr. Noen ønsker det vakkert og elegant, andre funksjonelt og enkelt. Vi syns at husets viktigste rom fortjener det lille ekstra, så vi strekker oss langt for å stille ut noe vi tror er spennende for alles bad. I tillegg har vi et stort nettverk av leverandører som kan skaffe det du ønsker eller drømmer om – om vi ikke har det inne til utstilling. Det er alltid folk til stede i butikken, folk du kan snakke med, folk med lang erfaring og ekspertise som gjerne hjelper med alt innen våtrom og sanitær, både rørleggere og andre flinke folk. Velkommen innom på Mariero!

Gjør det totalt på badet!

Vi er totalleverandør på bad. For i tillegg til de dyktige rørleggerne våre, finner du også fagutdannede murere til flisleggingen hos oss, og i nettverket vårt er det alt fra elektrikere til tømrere. Vi er derfor helt trygge på at vi kan ta ansvaret og ledelsen av prosjektet ditt. Vi holder i trådene for deg og trekker inn de som skal bidra – og jobben blir gjennomført både i henhold til pris og til de krav som stilles til et moderne bad.

«Kan eg få hjelp av någen som kan någe?»

Denne kommentaren kom fra en kunde her forleden uke, og vi syns det er steinkjekt å være blant «de som kan någe». Vi tar gjerne en utfordring med å lete fram den minste rørstussen fra lageret vårt. Eller kappe til akkurat den biten du trenger for å få orden på kjøkkenet ditt.
 
Kort sagt: Gi rørleggeren en utfordring! Det digger vi! Ingen for liten – ingen for stor.

Eksklusiv designmodell? Eller fint og funksjonelt?

I butikken finner du til enhver tid et utvalg av alt fra eksklusive designermodeller, til det nøkterne og enkle. Valgmulighetene er enorme – og dét er det noen som setter pris på. Andre trenger derimot hjelp til å begrense utvalget, og våre kyndige veiledere gir gjerne gode råd. Vakker og eksklusiv design? Check. Noe mer funksjonelt og enkelt? Check. Vi tar hånd om alt og sørger for at jobben blir gjort på beste måte.

Gjør det personlig

Butikken vår er et utstillingsvindu for noe av det vi kan gjøre – og vi vil den skal være en drømmefabrikk for badet ditt. 

Sammen med de gode leverandørene våre får du stor bredde og kan sette sammen elementer som du liker –  til noe helt personlig.

Mer enn et produkt
– vi selger løsninger og råd

Som faghandel og rørlegger selger vi ofte en løsning og ikke et enkeltprodukt. Vi har opparbeidet oss stor kompetanse gjennom årene, noe som har tatt oss både til moderne bad, svømmebasseng og fontener i private hjem.

Noen av våre leverandører

Ta en prat om bad!

Velkommen til en hyggelig badeprat! Vi har mye utstilt som du kan både få se og ta på – eller til og med legge deg i et badekar! Vi lover: her er noe for (bortimot) alle!