Sanitæranlegg, beredere, varmeanlegg

Dryppende krane? Gammel bereder? Installering av vannmåler? Service på vannbåren varme? Rørleggeren hjelper!

Noen ganger føles det som bare rør. Kranen drypper, toalettet suser, berederen truer med å gi opp, den vannbårne varmen trenger sin årlige service. 

Da er vi ikke langt unna – og det er bare å ta kontakt!

Bestill kvalitet, tradisjon og stolthet

Bestiller du rørlegger hos oss, bestiller du kvalitet.

Fagfolk blir gode av å lære. Hele tiden.

De ansatte hos Osv. Sivertsen trives og kan faget sitt – og vi er opptatt av å ta vare på dem. For vi ønsker at de skal bli værende lenge.

Som firma tar vi hele tiden inn lærlinger, og dette gir oss også en mulighet til å ha fingeren på tidens puls. For dyktige fagfolk kjøpes ikke gjennom annonser på Facebook – de utvikles i bedriften. Noen har vært med siden tidenes morgen, noen er nye. Og alle er gode i faget sitt.

Kvalitet, tradisjon og stolthet

Siden oppstarten i 1955 har tradisjon og stolthet blitt en del av rørleggerbedriften Osv. Sivertsen. Vi har nemlig noe å ta vare på – for i et familiedrevet firma ligger ære i veggene. Stoltheten skal føres videre, kundene skal føle nærhet til håndverkere, til selgere og til sjefer. Avstanden mellom fagmann og daglig leder er kort og det er enkelt å komme i kontakt med den som kan gi svar og råd.

Egen mureravdeling

Hos Osv. Sivertsen er vi også fagfolk på murerarbeidet – og dyrker godt samarbeid med tømrere, elektrikere og rørleggere. 

Vi tar kort og godt totalansvaret for en utbygging som du skal bli fornøyd med.