Så vakkert det kan bli

En drømme­fabrikk
for drømme­badet

Vi er eksperter på bad. Badet er det siste rommet du besøker før du legger deg, og det første etter at du har stått opp. Et så viktig rom fortjener ekstra omtanke, syns vi.

Kom og bli inspirert!

Noen ønsker det vakkert og elegant, andre funksjonelt og enkelt. 

I butikken vår har vi stort utvalg av baderomsmøbler og baderomsutstyr til å realisere drømmen. I tillegg har vi et stort nettverk av leverandører som kan hjelpe deg med å skaffe det du ønsker eller drømmer om – som vi ikke har inne til utstilling. Vi kjenner hele spekteret – og vi vil hjelpe deg å realisere drømmebadet ditt. Vi er din rørlegger.

Få en hyggelig befaring
av badet + tegning/skisse

Befaring
Ta oss med på reisen mot drømmebadet! Bad er en av våre spesialiteter, og det er utrolig hva som kan gjøres ut av selv det minste baderom. Vi kommer på befaring hos deg og ser sammen på muligheter og begrensninger.

Tegning
Deretter får du en tegning av oss. Slik blir drømmebadet tydeligere, mulighetene flere og realiseringen innen rekkevidde.

Gjennomgang
Når du har fått sett litt på tegningen, inviterer vi til gjennomgang. Du tar turen ned til butikken vår – her er det ekspertise og god kaffi. Vi diskuterer forslaget, og sammen justerer vi slik at du får et riktig prisoverslag. Og dermed er drømmen om drømmebadet blitt til noe konkret som du kan forholde deg til.

Respekt for husets mest private sted
Vi har forståelse for at badet på mange måter er det mest private rommet i huset, og dette viser vi alltid vennlig respekt.

Ta del i verdistigningen?

Når boligen en gang skal selges, er det ikke
sjelden at inntrykket av en bolig bestemmes på badet. Det er derfor ikke umulig at verdistigningen ved salg kan dekke inn kostnadene ved utbyggingen eller oppussingen. Rehabiliteringen kan slik tas med i regnestykket.

Totalleverandør for badet, med rørlegger, murer, elektriker og tømrer

I tillegg til knallgode rørleggere, finner du også fagutdannede murere til flisleggingen hos oss. 

Vi har også et stort nettverk av andre dyktige fagfolk, fra elektrikere til tømrere. Det gjør oss helt trygge på at vi kan ta ansvaret og ledelsen for hele prosjektet. Vi holder kort og godt i trådene for deg og trekker inn de som skal bidra. Dermed kan du være trygg på at jobben blir gjennomført både i henhold til pris og til de krav som stilles til et moderne bad.